Официален представител на Кавала - Ксанти - Комотини

Ποια είδη επιχειρήσεων είναι ελκυστικά στους διαρρήκτες;

Ο στόχος κάποιων επίδοξων ληστών δεν είναι πάντα σπίτια ή πολυκατοικίες. Πολλές φορές, βάζουν στο στόχαστρο μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις.

Από ένα ψιλικατζίδικο, μέχρι ένα πολυκατάστημα με ρούχα, το θράσος των ληστών δεν έχει όριο. Κάτι που βάζει σε σκέψεις ολοένα και περισσότερους καταστηματάρχες, οι οποίοι καλούνται καθημερινά να βγάλουν τα προς το ζην, ενώ παράλληλα έχουν την ευθύνη της προστασίας της επιχείρησής τους, αλλά και της σωματικής ακεραιότητας της δικής τους αλλά και των πελατών (εφόσον πρόκειται για επίθεση σε ωράριο λειτουργίας του καταστήματος).

Ποια καταστήματα, όμως, τραβούν την προσοχή των επίδοξων ληστών;

Κοσμηματοπωλεία

Αν και τα περισσότερα καταστήματα με κοσμήματα έχουν ειδικές πόρτες ασφαλείας και αυστηρούς ελέγχους εισόδου και εξόδου, είναι τα πιο “ευάλωτα”. Κι αυτό γιατί πολλοί καταστηματάρχες δεν επενδύουν σε επαγγελματικά συστήματα ασφαλείας, ενώ πολλές φορές χρησιμοποιούν ψεύτικες κάμερες ώστε να προκαλέσουν φόβο. Μία τέτοια τακτική δεν είναι σωστή, καθώς μειώνει το αίσθημα ασφάλειας και δεν βοηθάει σε καμία περίπτωση, εάν γίνει κάποιο περιστατικό (ενώ το κατάστημα είναι κλειστό)

Μίνι Μάρκετ

Τα μίνι μάρκετ είναι αρκετά εκτεθειμένα. Κι αυτό γιατί πρόκειται για μεγάλους χώρους, οι οποίοι μπορεί πολλές φορές να μην ελέγχονται με κάμερες ασφαλείας. Έτσι, είτε κατά τη λειτουργία του καταστήματος είτε όταν αυτό είναι κλειστό, δεν υπάρχει έλεγχος. Ένα σύστημα ασφαλείας σαν αυτός της G4S, δίνει τον πλήρη έλεγχο στον ιδιοκτήτη ενώ αποτρέπει τυχόν εγκληματικές ενέργειες.

Μικρές επιχειρήσεις

Μικρές επιχειρήσεις, που λειτουργούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι ένας από τους βασικούς στόχους των επίδοξων ληστών. Κι αυτό γιατί γνωρίζουν πως οι περισσότερες δεν έχουν ούτε κάμερες ασφαλείας ούτε κάποια ειδική κλειδαριά προστασίας ή κάποιον συναγερμό. Έτσι, η είσοδος, η κλοπή και η έξοδος είναι αρκετά εύκολη, χωρίς να μένει πίσω κανένα στοιχείο.

Κάθε επιχείρηση οφείλει να προστατεύεται με τα καλύτερα και πιο επαγγελματικά μέσα. Αρχικά, πόρτες και παράθυρα ασφαλείας είναι απαραίτητα, για τον εξοπλισμό του καταστήματος σας. Στα παράθυρα μπορούν να εφαρμοστούν σιδερένιες σχάρες, ενώ στις πόρτες κλειδαριές που παρέχουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Αρχικά, εμπιστευτείτε την G4S για τον συναγερμό της επιχείρησής σας. Με τη χρήση ειδικής φαροσειρήνας, καθίσταται σαφές πως η συγκεκριμένη επιχείρηση προστατεύεται.

Σε επόμενο στάδιο, εξοπλίζετε το κατάστημα/ επιχείρηση με το συστήματα ασφαλείας. Η G4S- iTOS σας προσφέρει τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας σας, με τις κάμερες ασφαλείας. Αρχικά, με τη χρήση της κάμερας προκαλείται φόβος και αμφιβολία στους επίδοξους ληστές, καθώς γνωρίζουν ότι ο χώρος προστατεύεται. Μπορείτε φυσικά να έχετε και monitor με τις εικόνες του καταστήματος, ώστε να είναι σίγουροι πως τα πάντα καταγράφονται. Στη συνέχεια, οι κάμερες σας δίνουν εικόνα και κατά τις ώρες που η επιχείρησή σας είναι κλειστή ή εσείς βρίσκεστε μακριά. Με τη βοήθεια μιας φορητής συσκευής (κινητό, tablet) γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει στο κατάστημα σας.

Παράλληλα, σε περίπτωση που ο συναγερμός χτυπήσει, εσείς έχετε εικόνα του τι συμβαίνει και κατ’ επέκταση εφόσον το γεγονός συμβεί, μπορείτε να βοηθήσετε στην διαλεύκανση.

Контакти:

Централен Офис

Ул. „Александър Велики“ № 38-43, (1-ви етаж)

 Нов Търговски Център

Град Кавала 65302

Тел. и Fax +2510221934
------------------------
Град Ксанти – тел. 2541102039
Град Комотини – тел. 2531401621

info (@) championellenic.gr

Свържете се с нас!

ЗАЩО ДА НИ ИЗБЕРЕТЕ

  • Защото разполагаме с най-широобхватната мрежа за сигурност в региона

  • Защото сме изключителни представители на най-голямата Компания предоставяща решения за сигурност в света G4S, в областта на Източна Македония и Тракия (Кавала – Ксанти – Комотини)

  • Защото нашите продукти се предоставят с гаранция и услугите ни са сертифицирани

  • Защото нашите служители са винаги в готовност и са на ваше разположение, да да ви обслужат 24 часа в денонощието, 365 дни

Video Chat