greek

Eπίσημος Αντιπρόσωπος Καβάλα -Ξάνθη-Κομοτηνή

Δημόσιος Τομέας

 

Λύσεις ασφαλείας για τον δημόσιο τομέα

 

Οι δημόσιοι φορείς και επιχειρήσεις βρίσκονται σε μια μοναδική κατάσταση όταν πρόκειται για την ασφάλεια. Από τη μία θα πρέπει να προστατεύονται από την φωτιά, κλοπή και βανδαλισμό. Από την άλλη πλευρά θα πρέπει να είναι ανοιχτοί και προσβάσιμοι για τους εργαζόμενους και τους πολίτες.

 

Λύσεις και ιδέες για όλους

 

 Η Champion Ellenic Security έχει εκτεταμένη εμπειρία ως προμηθευτής των δήμων και έχουμε λύσεις και ιδέες για όλα στο δημόσιο τομέα και τα δημόσια ιδρύματα όπως σχολεία, παιδικούς σταθμούς, γηροκομεία, βιβλιοθήκες και γραφεία.

 

  • Σχολεία
  • Γραφεία
  • Βιβλιοθήκες
  • Παιδικοί σταθμοί

 

 

 

 

 

Σχολεία

 

Εξασφαλίζοντας σχολεία έναντι στην κλοπή και τον βανδαλισμό

 

Διάρρηξη και βανδαλισμοί στο σχολείο μπορούν να αποτραπούν με συναγερμό και με συστήματά CCTV (κάμερες - καταγραφή)

 

Ασφάλεια στο σχολείο

 

 Πολλά σχολεία έχουν μοναδικές προκλήσεις ασφαλείας. Το σχολείο πρέπει συχνά να είναι ανοιχτό τόσο στη διάρκεια της ημέρας, όπου μαθητές και εκπαιδευτικοί θα πρέπει να είναι σε θέση να κινούνται ελεύθερα στο περιβάλλον όσο και τις απογευματινές ώρες, όπως μερικές από τις σχολικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται για βραδινά μαθήματα και διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

 

Πρόληψη βανδαλισμού

 

Στην Champion Ellenic Security προσφέρουμε μία ευρεία ποικιλία υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν το σχολείο ένα ασφαλές μέρος για να είναι παράλληλα προστατευμένο από κλοπή, βανδαλισμούς και φωτιά. Πολλά σχολεία που έχουν εγκαταστήσει συστήματα συναγερμού, πυρασφάλειας και επιτήρησης μέσω καμερών / CCTV έχουν μείωση των κρουσμάτων βανδαλισμού και κλοπής.

 

Επικοινωνήστε με ένα από τους ειδικούς μας συμβούλους ασφαλείας για τον δημόσιο τομέα. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στο να σχεδιάζουμε και να προτείνουμε λύσεις ασφαλείας χωρίς να κάνουμε τη ζωή δύσκολη για τους χρήστες του σχολείου.

 

 

Γραφεία

 

Ασφάλεια για τους δημόσιους υπαλλήλους

 

 Ηλεκτρονική ασφάλεια δημιουργεί ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Με την Champion Ellenic Security να τους προστατεύει, οι υπάλληλοι δεν φοβούνται τη διάρρηξη, την πυρκαγιά ή τους εισβολείς εντός ή εκτός του κανονικά ωραρίου εργασίας.

Ο έλεγχος πρόσβασης εξασφαλίζει ότι κανένα μη εξουσιοδοτημένο άτομο δεν έχει πρόσβαση στο γραφείο. Οι υπάλληλοι μπορούν με ασφάλεια να αφήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα. Συναγερμοί με μπουτόν πανικού μπορεί να παρέχουν επιπλέον ασφάλεια για τους εργαζόμενους που κινδυνεύουν οι που αισθάνονται να απειλούνται.

 

Ως πρόσθετο μέτρο ασφαλείας σας προτείνουμε την εγκατάσταση καμερών με καταγραφή και επιτήρηση των ευαίσθητων περιοχών. Η παρουσία των καμερών από μόνη της έχει αποτρεπτικό αποτέλεσμα το οποίο είναι συχνά αρκετό για να προστατέψει τους υπαλλήλους σας από δυσάρεστες εκπλήξεις.

 

Γρήγορη δράση κατά της φωτιάς

 

 Όλοι οι συναγερμοί πυρκαγιάς της Champion Ellenic Security είναι συνδεδεμένοι με τον κεντρικό σταθμό λήψεως σημάτων της G4S που θα ανταποκριθεί άμεσα σε περίπτωση που ληφθεί σήμα φωτιάς, με ειδοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας που η κινητοποίηση της θα αποτρέψει την επέκταση και την καταστροφή.

 

Αποτροπή διάρρηξης

 

 Σε περίπτωση απόπειρας διάρρηξης το εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού της Champion Ellenic Security θα στείλει άμεσα σήμα στο εικοσιτετράωρο κέντρο λήψης σημάτων το οποίο λειτουργεί όλο το χρόνο με αποτέλεσμα άμεση ενημέρωση αστυνομίας και οχήματος της εταιρείας μας. Η συνειδητοποίηση της ταχείας αντίδρασης είναι αρκετά συχνά αρκετό για να αποθαρρύνει τους επίδοξους διαρρήκτες.

 

Εξασφάλιση βιβλιοθήκης

 

Οι ελληνικές βιβλιοθήκες είναι μια πολύ ιδιαίτερη κατάσταση που εκτιμούν οι Έλληνες πολίτες. Δυστυχώς δεν είναι όλοι το ίδιο και δεν δανείζονται απλά τα βιβλία της βιβλιοθήκης κ.α. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχει ανάγκη να διασφαλιστεί η βιβλιοθήκη καλά για κλοπή και βανδαλισμό.

Αυτό μπορεί να γίνει με ένα αποτελεσματικό αντικλεπτικό έτσι ώστε να κρατήσουμε τους κλέφτες μακριά τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας ή και τη νύχτα. Μπορείτε να το συνδυάσετε με σύστημα συναγερμού, με CCTV, με έλεγχο πρόσβασης και με πυρανίχνευση έτσι ώστε να μπορεί να ελεγχθεί η έξοδος των βιβλίων τη διάρκεια της ημέρας καθώς και να γνωρίζουν πάντα οι δημόσιοι αρχές πόσοι και ποιοι πολίτες υπάρχουν στο κτίριο. Με αυτόν τον τρόπο οι πολίτες αισθάνονται ασφάλεια όταν κινούνται στη βιβλιοθήκη.

 

Στην Champion Ellenic Security έχουμε συμβούλους οι οποίοι είναι ειδικοί σε τοπικές ειδικές ανάγκες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να κάνετε τις δημοτικές βιβλιοθήκες ασφαλή και φιλικές προς τον χρήστη. Τότε μπορούμε να βρούμε μαζί μια λύση που να καλύπτει τις βιβλιοθήκες του Δήμου.

 

Στην εταιρεία έχουμε ειδικούς συμβούλους που αν επικοινωνήσετε μαζί μας μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να κάνετε τις βιβλιοθήκες ασφαλείς και φιλικές προς τους χρήστες.

 

 

Παιδικοί σταθμοί

 

Ασφάλεια στον παιδικό σταθμό

 

Θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα να εξασφαλιστεί ο παιδικός σταθμός με ένα σύστημα συναγερμού.

 

Προληπτική ασφάλεια αυξημένη ασφάλεια

 

 Η τοποθέτηση της πινακίδας με το σήμα μας ότι προστατεύεται ο χώρος έχει από μόνη της μεγάλη αποτρεπτική δύναμή στους επίδοξους διαρρήκτες η ταραχοποιούς και ελαχιστοποιεί τους κινδύνους βανδαλισμού κάνοντας το προσωπικό και τους γονείς να νιώθουν ασφαλείς.

 

Σε περιοχές με προαύλιο χώρο μπορεί επίσης να είναι μια καλή ιδέα για την προστασία της παιδικής χαράς του σταθμού, η εγκατάσταση συστήματος CCTV - καταγραφής - επιτήρησης. Το προληπτικό αποτέλεσμα είναι συχνά αρκετό για να κρατήσει ταραξίες και άλλα άτομα μακριά από τις εγκαταστάσεις του παιδικού σταθμού.

 

Τέλος είναι συχνά μια καλή ιδέα για ένα παιδικό σταθμό να υπάρξει μέριμνα με έναν συναγερμό πυρκαγιάς (πυρανίχνευση).

 

Η ChampionEllenic Security σας βοηθάει

 

 Στην Champion Ellenic Security εξασφαλίζουμε πολλά νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε την σωστή λύση που μπορούν να κάνουν τα παιδιά, τους γονείς και το προσωπικό να αισθανθούν ασφαλή στην καθημερινή τους ζωή.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να εξασφαλίσετε τους παιδικούς σταθμούς.

Επικοινωνία:

Κεντρικά Γραφεία  

Μ.Αλεξάνδρου 38-44 , (1ος όροφος)

 Νέο Εμπορικό Κέντρο

 Καβάλα 65302

 τηλ. & Fax +2510221934
------------------------
Ξάνθη - τηλ. 2541102039
Κομοτηνή - τηλ. 2531401621
Θάσος - κιν. 6937451230
Δράμα - κιν. 6937755529
Σέρρες - τηλ. 2321053316

info (@) championellenic.gr

Γιατί Εμας

  • Γιατί είμαστε το πιο εκτεταμένο δίκτυο ασφάλειας στην περιοχή

  • Γιατί αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά τον μεγαλύτερο οργανισμό λύσεων ασφάλειας στον κόσμο G4S στην περιοχή Αν. Μακεδονία και Θράκης  (Καβάλα-Ξάνθη-Κομοτηνή)

  • Γιατι τα προϊόντα παρέχονται με εγγύηση και οι υπηρεσίες με πιστοποίηση

  • Γιατι οι άνθρωποι μας είναι έτοιμοι και διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν όλο το 24ωρο 365 ημέρες

Video Chat